VÁNOČNÍ BALÍČKY MANUFAKTURA 2015

Vánoce se nezadržitelně blíží a tak přichází do obchodů vánoční balíčky. Výjimkou není ani česká značka Manufaktura, kde si jistě hezký dáreček vybere úplně každý... :)


V listopadu můžete zakoupit vybrané vánoční balíčky se slevou 15%. Tato nabídka platí i na novém e-shopu (www.manufaktura.cz), kdyby se Vám nechtělo do kamenné prodejny.


Mezi nejoblíbenější balíčky patří určitě meruňková sada, která obsahuje sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce. Akční cena je 408Kč.


Nejen pro babičky je fajn také menší levandulový balíček se sprchovým gelem a krémem na ruce a nohy. Řada obsahuje vřídelní sůl z Karlových Varů, takže má cenné minerály. Cena: 274Kč.


Mezi mé nejoblíbenější řady v Manufaktuře patří grep a pomeranč s nádherně svěží citrusovou vůní. Určitě doporučuji alespoň očichat, pokud půjdete kolem. Balíček z této řady se hodí do každé kabelky. Obsahuje krém na ruce a antibakteriální gel, který je výborný v tom, že vůbec nelepí! :) Cena: 238Kč


I letos jsou v nabídce limitované edice. Na léto malina, na podzim přišla na trh hruška. Akční balíčky obsahují opět sprcháč s tělovým mlékem a krém na ruce. Zkrátka klasika, kterou využije asi úplně každý. :) Cena malinového balíčku je 388Kč a hruškového 396Kč.


Hezké dárky se dají vybrat také pro muže. Nedávnou novinkou je pánská řada MEN s komplexem bylin, s kořeněnou vůni s kapkou citrusové verbeny. Navíc je doplněna krásným retro designem s veteránem. :) Balíček obsahuje sprchový gel, šampon a balzám po holení. Cena: 382Kč


Klasikou je také pivní řada s výtažkem z chmele, pivovarskými kvasnicemi a vitamínem B. Tato řada je univerzální, jak pro muže, tak pro ženy. Já doporučuji pivní šampon kudy chodím (recenze zde). Je opravdu výborný. Mimo něj je v akčním balíčku sprchový gel a krém na ruce. Cena 389Kč.


Kromě těchto balíčků, které jsou v akci, není problém nechat si zabalit jakýkoliv jiný balíček, který si můžete nakombinovat dle libosti. :) Bude vám nabídnuto několik možností dárkového balení. Buď plastová taštička (fotografie výše s pivním balíčkem), kam se dozadu vkládá popis o dané řadě. Další možností jsou organzové sáčky, které Manufaktura nabízí v různých velikostech. Pokud chcete, aby dáreček nebyl hned vidět, jsou pro vás nejlepší variantou papírové krabičky (meruňkový a pánský balíček výše). V případě větších balíčků jsou dobrou volbou oválné krabičky. V nabídce jsou 3 barvy - bílá, šedá a krémově-žlutá. 


V případě dárkového balení do krabičky jsou dvě možnosti. Buď se může nechat uzavřená a balíček tak bude s překvapením nebo je možnost balíček zabalit otevřený do celofánu. Ukázkou je tady balíček z ovocné řady, který stojí 1464Kč nebo pánský za 1534Kč.



Velmi elegantně vypadají oválné krabičky. Hruškový balíček je za 877Kč a mojito za 1079Kč.



A pokud nechcete kosmetický balíček, vyberete si určitě také. Například z široké nabídky sirupů. Mým největším favoritem je hruškový sirup, který je vynikající i když se zalije horkou vodou. Na zimu ideální. Navíc je opravdu poctivý, obsahuje 83% ovocné složky. A vynikající je také sirup z černého rybízu, který Manufaktura doporučuje se sektem na francouzský koktejl Kir Royal. Dále jsou v nabídce sirupy: zázvor, černý bez a bylinkové - dobré ráno na povzbuzení, dobrou noc s alkoholem na dobré spaní a dobrá meducínka na imunitu.



Dárek, který jistě potěší je také dobrý čajík nebo káva, kterou má Manufaktura nově také v nabídce. Krásný balíček se dá vytvořit například s kombinací puntikatých hrnečků, které jsou hodně oblíbené. Pokud máte instagram, tak jste museli zaznamenat, že se tam v poslední době opravdu rozšířily. Hrnečky zakoupíte ve třech velikostech.


Jak vidíte, možností je opravdu spousta a to se do článku ani zdaleka nevešlo všechno. Určitě doporučuji jít se podívat do kamenného obchůdku, kde určitě něco vyberete. Velmi příjemná obsluha vám ráda poradí. Já se na vás budu těšit v brněnských obchodech! :-D

Jaké jsou vaše oblíbené produkty z Manufaktury? Zaujal vás nějaký balíček? :)

Mějte se krásně!



 


2 komentáře:

  1. Jestli mě zaujal nějaký balíček? Všechno se mi líbí :D a nevěděla bych, co vybrat dřív
    Moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z pánské řady MEN jsem nedávno kupovala manželovi relaxační koupel a měla jsem co dělat, abych mu ji nesebrala :) Pěna voní trochu jako kolínská, ale příjemně. Líbí se mi i obaly výrobků této řady.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář. Mám z nich radost ♥